Old Boys UTA, prezentă pe teren și în scop caritabil! Turneul de minifotbal – câștigat de Old School

by Sorin Haut

Baza sportivă Desavoia a organizat sâmbătă un turneu de minifotbal cu scop caritabil. Fondurile strânse au fost donate familiei unei fetițe de 10 luni, care a fost diagnosticată cu craniostenoză metopică, trigonocefalie având nevoie de o intervenție neurochirurgicală în străinătate pentru o dezvoltare normală.

Printre cele 8 participante a răspuns prezent și Old Boys UTA Bătrâna Doamnă, formație prezentă în peisajul fotbalistic arădean care încântă publicul spectator pe toate arenele unde este prezentă.

Nu puteam rămâne insensibili la solicitarea care ni s-a făcut cu această ocazie. Formația pe care o conduc este, înainte de toate, un bun al orașului Arad și încercăm ca prin apariția noastră la diverse activități să cinstim culorile roșu și alb pe care le-am îmbrăcat și când am fost jucători activi”, a declarat Dorel Toderaș, președintele Old Boys UTA.

La apelul antrenorilor Nicolae Mitu și Marius Grad au răspuns prezent următorii jucători: Adrian Negrău, Roland Nagy, Dorel Mutică, Marius Plisca, Calvin Aly Tolmbaye, Ciprian Rus, Ovidiu Fador, Sebastian Huțan, Emil Șerban, Cătălin Hlistei, Paul Copaci, Bogdan Burlă și Adrian Suslak. Roș-albii au fost învinși în finală de Old School, la loviturile de departajare, în timpul regulamentar scorul fiind egal, 2-2. Celelalte echipe participante au fost FC Premiere, DIM, Bidi, Curtici, Săvârșin, Sânpaul.

Suma strânsă din donații se ridică la 16.000 lei, iar dorința părinților a fost ca numele și contul bancar să nu fie făcute publice. Chiar dacă au dat dovadă de modestie, cei care merită felicitați pentru că au organizat această acțiune sunt Cristian Barna, Cristian Lăzău, Flavius Măduța și Alin Gligor. Felicitări pe care le merită, de fapt, toate echipele participante.

Facebook Comments