Oare cum ar fi reacționat Nicușor Dan când Falcă i-ar fi spus că o bancă a costat 8.000 de euro?

by Adrian Pavel

Falcă a construit la Arad bănci de 8.000 de euro/bucata. Băncile s-au scorojit la prima ploaie, dar asta este o altă poveste. Nicușor Dan, noul primar al Capitalei, a avut o reacție normală și de bun simț la adresa directorului economic al Administraţiei Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti (ALPAB), Răzvan Niţu, când acesta i-a spus că preţul unei bănci este de 5.000 de lei bucata.

Nicuşor Dan l-a întrebat pe directorul economic al ALPAB, Răzvan Niţu, cât costă o bancă în general. Niţu a răspuns că preţul este de 5.000 de lei bucata, iar Bucureştiul ar avea nevoie de 3000 de bănci. „Vă bateţi joc de noi? Vă rog să părăsiţi sala în acest moment”, a replicat Nicuşor Dan.

Oare cum ar fi reacționat Nicușor Dan dacă ar fi aflat cât a dat Falcă pe o bancă? „Edilul“ Aradului nu s-a uitat la bani când a dat de opt ori mai mult pe o bancă.

Conform epochtimes – romania.com, primarul Capitalei, Nicuşor Dan, i-ar fi cerut directorului economic al Administraţiei Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti (ALPAB), Răzvan Niţu, să părăsească sala de şedinţă unde se discuta bugetul pe 2021, după ce acesta i-ar fi spus edilului care ar fi preţul de achiziţie al unei bănci, informează Adevărul.ro, citând surse politice.

Concret, în cadrul discuţiilor pe tema bugetului Capitalei pentru anul în curs, atunci când s-a vorbit despre achiziţii, Nicuşor Dan l-a întrebat pe directorul economic al ALPAB, Răzvan Niţu, cât costă o bancă în general. Niţu ar fi răspuns că preţul este de 5000 de lei bucata iar Bucureştiul ar avea nevoie de 3000 de bănci.

„Vă bateţi joc de noi? Vă rog să părăsiţi sala în acest moment”, a replicat Nicuşor Dan, potrivit sursei citate, care precizează că Răzvan Niţu a fost adus în Primăria Capitalei de Gabriela Firea.

În 2016, avea să fie numit şef al Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, pentru ca în vara lui 2017 să fie ales administrator special al RADET. Surse politice susţin că, ulterior, Niţu a mai trecut pe la companii din subordinea Primăria Capitalei, cum ar fi Iluminatul Public, unde a fost director executiv, dar şi la ALPAB, unde deţine funcţia de director economic.

Facebook Comments