Oana Zăvoranu vrea noi schimbări de look

by Dana B.

Oana Zăvoranu este pusă pe transformări fizice. Vedeta vrea ceva nou la look-ul ei.

Oana Zăvoranu a precizat că simte nevoia unei schimbări de look. Însă, vedeta nu dorește sub nicio formă o transformare cu ajuttorul intervențiilor estetice.

„Ajung mereu în momente în care șs vrea să schimb fizic ceva la mine… asta pentru că de multe ori, din cauza zodiei, mă mai plictisesc de aceeași imagine în fata oglinzii… Se spune în general, pentru că trebuie să existe mereu ceva nou care să îmi stimuleze mintea și ochii… constructiv , nu distructiv, nu cu operații…???”, a menționat Oana Zăvoranu pe contul său de Instagram.

„O schimbare de culoare sau de tunsoare??? Doar o idee!’, „în opinia mea, deși nu mi-o cere nimeni, te-aș vedea mai plinuță puțin, mai cu forme’, „Ești perfectă Oana, chiar nu ai nevoie de nimic. Cred că multe fete mai tinere ca tine râvnesc la frumusețea ta naturală”, „Nu ai ce să schimbi, ești perfectă așa!”, „Arăți perfect la vârsta ta. Ca la 20 de ani”, „Poate un nou tatuaj”, „Ești frumoasă așa, nu mai schimba nimic”, „Ești destul de deșteaptă să nu te mutilezi ca toate pițipoancele. Tu valorezi fie și cu riduri”,  i-au transmis cei care îi urmăresc activitatea în mediul online.

Oana Zăvoranu, în vârstă de 45 de ani, este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul românesc. A fost actriță, cântăreață și moderatoare TV. A fost căsătorită cu Pepe, de care a divorțat cu mare scandal. În prezent, Oana Zăvoranu este măritată cu Alex Ashraf.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments