Oana Zăvoranu îi duce dorul tatălui, dar nu și mamei sale

by Cristian Dobre

Oana Zăvoranu a ales de ceva timp să fie în prim-planul tuturor, fiiind mult mai activă pe rețelele de socializare. Lucru care i-a adus foarte multe aprecieri venite din partea fanilor, însă care a făcut-o și să spună tot ceea ce simte și ceea ce gândește.

După ce a spus răspicat ce avea pe suflet despre nume mari ale showbiz-ul românesc, a venit rândul, luată la întrebări de aceeași curioși, să spună și lucruri legate de viața sa privată.

Astfel, într-o ședință de întrebări venite din partea admiratorilor săi, la care Oana a răspuns cât de sincer a putut, a apărut și o chestiune mai delicată, am putea spune.

Oana Zăvoranu îi duce dorul tatălui, dar nu și mamei sale

Un admirator sau o admiratoare a dorit să știe cum este Oana de când a rămas fără părinți, dar mai ales ce îi lipsește foarte mult. Căci, știm că diva nu a avut niciodată o relație bună cu mama sa și mai ales, știm că este o femeie puternică, care mereu a susținut că s-a descurcat de una singură.

Ei bine, adevărul este undeva la mijloc. Așa cum era de așteptat, Oana nu a avut de spus cuvinte de laudă la adresa celei care a adus-o pe lume, în schimb, a luat pe toată lumea prin surprindere atunci când a vorbit despre tatăl său. Actrița din serialul ”Sacrificiul” a recunoscut că încă duce dorul alintului și dragostei venite mereu din partea ”eroului” ei.

Dragostea, alintul și siguranța care veneau de la tata. Lungile ore de discuții constructive și drăgălășenia lui unică. De la mama nimic, că ea doar țipa, înjura și îmi reproșa totul, mereu”, a fost răspunsul Oanei Zăvoranu, sincer de altfel, căci știm că vedeta spune doar ceea ce gândește și simte.

Sursa: spynews.ro

 

Facebook Comments