Oana Zăvoranu, alături de numărul unu mondial la tenis la o terasă de fițe din Mamaia

by Andreea Radu

Oana Zăvoranu este una dintre cele mai puternice femei din showbiz! Ne-a obișnuit să spună mereu lucrurilor pe nume, să fie directă și să nu accepte pe oricine în preajma sa, scrie wowbiz.ro.
Oana Zăvoranu nu stă la masă cu oricine, nu stă la discuții cu oricine! Actrița a mers câteva zile pe litoralul românesc să petreacă și să se relaxeze alături de soț și de prietenii lor. Aceștia au mers la masă și într-un moment intim, paparazzi au surprins-o pe Zăvo la masă cu Ilie Năstase și soția acestuia Ioana, dar și alte prietene comune.
Oana este extrem de naturală și degajată și așa cum ne-a obișnuit mereu poartă cele mai scumpe accesorii. Ea este implicată într-o discuție amuzantă cu fetele la masă, dar mai acordă timp și telefonului.
Oana Zăvoranu și Ilie Năstase au mai mulți prieteni comuni și au petrecut și în weekend aniversarea unuia dintre ei, după cum a postat Zăvo pe Instagram.

Cât plătește Oana Zăvoranu pe noapte cazare în Mamaia
Oana Zăvoranu nu se uită deloc la bani când vine vorba de plăcerile și confortul său! Șederea sa pe litoral nu costă deloc puțin, pentru că scoate din buzunar câteva sute de euro pentru o noapte.
Vedeta a simțit nevoia să se detașeze de Capitală și a plecat câteva zile la mare! Pentru că își respectă fanii, ea i-a ținut la curent prin postări despre cum petrece timp. Așa am aflat că plătește aproximativ 3.000 de lei pe noapte cazarea la un hotel la Mamaia. A ținut să precizeze că nu are niciun beneficiu sau vreo reducere.
„Am ajuns la mare.. că tot se poartă așa, vă fac și eu un Story pă barosăneală, dar nu cum fac mocangiii, că eu nu vă pun@.
Eu vă arat doar cum se stă așa pe șmecherie cu 500-600 de euro pe noapte. Nu contează unde, că atâta vreme cât plătesc nu trebuie să pun@. Ați înțeles mocangeoaicelor, uite am făcut un Story pentru voi. Va pupă tare de tot, Oana Boss.”, a fost mesajul Oanei Zăvoranu.

Facebook Comments