Oana Roman, mesaj dur pe rețelele de socializare

by Cristian Dobre

Oana Roman a răbufnit pe rețelele de socializare! Sătulă de falsitatea observată în jur, soția lui Marius Elisei a dat cărțile pe față și a postat un mesaj dur pe Internet. În urma acestuia, mulți fani s-au întrebat dacă nu cumva vedeta a fost trădată de cei pe care-i considera prieteni!

Este cunoscut faptul că Oana Roman este o fire asumată, care nu se ascunde după deget, indiferent de cât de „sensibil” ar fi subiectul abordat. La fel cum și-a obișnuit fanii și până acum, fiind foarte activă în mediul online, aceasta îi pune în temă atât cu bucuriile pe care le are, cât și cu situațiile neplăcute cu care se confruntă.

Oana Roman a fost trădată de prieteni?

Recent, Oana Roman a postat un mesaj ce i-a pus pe gânduri pe admiratori. Simpatica vedetă a povestit că a ajuns să constate că în viața reală nu prea mai există prieteni, ci doar cunoștințe. În același timp, soția lui Marius Elisei i-a sfătuit pe internauți să-i prețuiească pe cei care le sunt cu adevărat aproape, trup și suflet.

„Nu prea mai există prieteni! Există lume, cunoștințe, dar puțini prieteni! Dacă aveți măcar câțiva, să-i prețuiți și să sperați că și ei vă prețuiesc. Eu îmi iubesc prietenii și sper că și ei pe mine”, a scris Oana Roman la un InstaStory.

Vedeta a postat câteva cuvinte dure pe rețelele de socializare

În continuare, Oana Roman a spus că anul 2020 a făcut-o să realizeze că interesele sunt singurele lucruri care contează cu adevărat pentru unii. Cu toate astea, vedeta privește optimistă către viitor, mărturisind că ea crede în prietenii pe care îi are acum.

„Sunt din ce în ce mai puțini, iar anul ăsta greu a arătat că până la urmă doar interesele contează pentru unii. Eu tot mai cred că prietenia este un dar imens! Chiar dacă uneori devine unilateral!”, a adăugat vedeta.

Sursa: spynews.ro

Facebook Comments