Oana Roman, din nou la medic

by Cristian Dobre

Oana Roman a ajuns din nou pe mâna medicului, însă de data asta pe cea a unui stomatolog, pentru că vedeta a vea ceva probleme cu dantura. Soția lui Marius Elisei a postat un mesaj pe contul de socializare, în care le-a dezvăluit fanilor la ce are interzis.
„Azi nu-mi arăt faţa. Îmi scot o măsea de minte”, a anunţat vedeta, în jurul prânzului. „Mi-am scos o măsea şi n-am voie să beau, n-am voie să fumez, n-am voie să mănânc, n-am voie să mă întind. Stau în fund pe canapea şi normal că mi-e sete, foame şi vreau să fumez! Şi începe să şi doară!”, a mai scris Oana Roman pe contul de Instagram.

Câteva ore mai târziu, Oana a revenit cu un nou mesaj pe contul de socializare, în care a ținut să precizeze că se simte mult mai bine.  „Am luat o pastilă şi sunt mai bine. Mă durea tot capul”, a adăugat ulterior vedeta.
Oana Roman ne-a mărturisit că, în tinerețe, își punea prietenii mai presus de ea. Nici măcar într-o perioadă destul de grea din punct de vedere financiar nu s-a abătut de la obiceiul său de a le oferi mici atenții, cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă. Îmi place foarte mult să fac cadouri, e una din pasiunile mele încă de când eram mică’, a mărturisit Oana Roman pentru Libertatea.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments