Oana Roman are probleme în prima zi de școală a fetiței sale

by Cristian Dobre

Oana Roman trăiește astăzi emoții mari, căci fetița sa începe școala. Însă, chiar din prima zi, vedeta a și întâmpinat câteva probleme care nu au lăsat-o să doarmă.

Oana Roman și Marius Elisei trec astăzi, ca mulți alți părinți din țară, prin emoții foarte mari. Fiica lor, Iza, începe școala, iar în contextul pandemiei, pe lângă bucurie, acest fapt aduce cu el și tot felul de gânduri.

De-a lungul acestor luni de pandemie, vedeta a tot mărturisit că are emoții pentru începerea noului an școlar, căci fata sa începe clasa a I-a, fără ca ea să îi poată fi alături decât până la intrarea în curtea școlii.

De asemenea, soția lui Elisei a mai spus că dacă știa cum va sta situația, nu și-ar fi înscris anul acesta fata la școală, căci încă este micuță.

Oana Roman are probleme în prima zi de școală a fetiței sale

Însă, cum acest lucru nu s-a întâmplat, luni, 14 septembrie, este prima zi de școală pentru Izabela, iar Oana trăiește cele mai mari emoții, care nici măcar nu au lăsat-o să doarmă. Astfel că, înainte de a pune capul pe pernă în seara de duminică spre luni, vedeta a postat un mesaj pe Instagram, prin care și-a arătat îngrijorarea față de situația în care se află fiica sa și mulți alți copii.

”În seara asta adorm cu gândul că oricâte cărți am citit, oricât am învățat, oricâtă educație am primit, nu am știu cum să-i explic copilului meu că mâine va merge pentru prima dată la școală și va intra singură să cunoască o învățătoare căreia nu îi va vedea fața, va avea colegi pe care nu îi va putea recunoaște, pentru că vor avea mască. Și se va trezi singură, într-un loc străin, cu oameni străini cărora nu le va putea vedea decât ochii. Așa va fi, pentru ea și sute de mii de alți copii, prima zi de școală din viața lor”, a scris Oana Roman în miez de noapte, pe Instagram.

Sursa: spynews.ro

Facebook Comments

Centrul de preferințe pentru confidențialitate