OANA ROMAN: „AM FOST JIGNITA, CALCATA IN PICIOARE, UMILITA“

by Andreea Radu

Oana Roman a făcut o mărturisire emoţionantă pe o reţea de socializare. După ani de zile în care spune că s-a lăsat umilită pe seama greutăţii ei, de această dată fiica fostului premier vrea să clarifice lucrurile. Oana susţine că, în prezent, are de adus cuvinte de laudă unei singure persoane.

Ani la rândul a fost deranjată de tot ce se spunea defăimător în presă la adresa ei, dar nu a ripostat în vreun fel. Oana Roman vrea să mulţumească acum unui coleg care a apărat-o. Persoana în cauză este bunul ei prieten, actorul Andrei Duban.

„De când trăiesc eu în spaţiul public românesc am fost şi continui să fiu ţinta multora! Mi s-au adresat cele mai infame şi mai oribile cuvinte, am fost jignită, călcată în picioare, umilită şi s-au spus despre mine cele mai teribile minciuni posibile! Nu am reacţionat aproape niciodată şi nu am apărut să mă vait sau să aştept reparaţii… am aşteptat, însă, mereu ceva… suferind acolo, în sufletul meu lovit… am aşteptat ca un prieten, o cunoştinţă, un coleg, o rudă, cineva… oricine… să aibă curaj să îmi ia apărarea, să spună “mai oamenilor eu o cunosc… e şi ea un om, are suflet, o doare şi pe ea… nu a greşit nimanui, nu a jignit… lăsaţi-o în pace că nu merită toate astea…!” nimeni niciodată nu a făcut asta! In seara asta, (…) cineva… mi-a luat apărarea! Acest om se numeşte Andrei Duban şi îi mulţumesc pentru că este primul şi deocamdată singurul dintre toţi oamenii pe care îi cunosc care mi-a luat apărarea public, (…) a făcut acest gest şi îi mulţumesc”, a scris Oana pe Facebook.

Iar reacţia prietenilor virtuali nu a întârziat să apară.

“Nu contează cum te fac ceilalţi, gura lumii nu o astupă nici pământul. Capul sus şi fii tareee!!!”, “Andrei Duban este o persoană care are căldură în suflet!”, “Gura lumii o astupă doar pământul, așa că nu lua nimic în seamă…”

 

Sursa: click.ro

Facebook Comments