Oana Roman a plâns, după ce a primit un cadou

by Cristian Dobre

Oana Roman și-a pus fanii de pe rețelele de socializare pe gânduri. Vedeta le-a povestit printr-o postare că a plâns, însă nu oricum, ci în hohote. Totodată, soția lui Marius Elisei le-a dezvăluit internauților și motivul!

Oana Roman este îndrăgită de toată lumea. Dacă în perioada copilăriei, așa cum spune chiar ea, a fost marginalizată de unii colegi, fiind victima bullying-ului, ei bine, din fericire, vedeta nu se mai confruntă cu această situație neplăcută, ci cu opusul ei, având o adevărată comunitate de fani care o susține în mediul virtual.

Nici Oana Roman nu se lasă mai prejos când vine vorba despre admiratorii ei. Astfel că, indiferent de cât de ocupată ar fi, soția lui Marius Elisei își rupe de fiecare dată puțin din timpul ei pentru a-și putea ține fanii la curent cu tot ce se mai întâmplă în viața ei, împărtășindu-le atât bune, cât și rele.

Oana Roman a plâns, după ce a primit un cadou

„Azi am primit un cadou. Care a venit cu o urare și un text scris pe Instagram de cea care mi l-a oferit. Este cel mai impresionant și mai frumos text despre mine. Niciodată nu am fost atât de impresionată de ceva scris despre mine. Am plâns în hohote de emoție. Mulțumesc”, a scris Oana Roman la InstaStory.

Sursa: spynews.r

Facebook Comments