Oana Roman a depus actele de divorț

by Andreea Radu

Oana Roman a făcut recent un anunț surprinzător. Fiica lui Petre Roman a dezvăluit faptul că a depus actele de divorț, dar a vorbit și despre relația pe care o are cu Marius Elisei, în prezent, scrie ciao.ro.

Deși mulți se așteptau la o împăcare între cei doi, într-un interviu recent, Oana Roman a povestit faptul că a depus actele de divorț. În momentul în care a fost întrebată dacă între ea și Marius Elisei există o cale de a rezolva problemele și de a fi din nou o familie fericită, vedeta nu a știut ce să răspundă. Totodată a explicat faptul că se înțelege mult mai bine cu tatăl fiicei sale în prezent.

„Am depus actele și în momentul ăsta avem o relație extraordinar de ok. Nu știu (n.r. dacă se vor împăca). Avem o relație foarte ok, vine și mă ajută când e nevoie”, a spus Oana Roman.

Oana Roman, mesaj dur pentru cei care îl jignesc pe Marius Elisei

Deși s-au despărțit definitiv, pe Oana Roman și pe Marius Elisei îi aduce mereu împreună fiica lor de care au foarte mare grijă. Cei doi au rămas în relații bune de dragul Isabelei, iar pentru prietenia care îi leagă acum, vedeta a transmis un mesaj dur celor care îi critică fostul partener.

„Dacă mai primesc un singur comentariu in care cineva își permite să vorbească urat pe încă soțul meu și tatăl copilului meu, sau își permite sa-și dea cu părerea, fără să fie întrebat, despre ce ar trebui sa fac eu cu viața mea, dau block direct. Mulțumesc”, a spus Oana Roman.

Facebook Comments