Oana Roma vrea să se mute în Franța

by Cristian Dobre

La prima vedere, Oana Roman duce o viață frumoasă în România. Și-a întemeiat o familie, se mândrește cu nou corp, după ce a slăbit zeci de kilograme, iar pe plan financiar n-o duce deloc rău. Cu toate astea, vedeta a mărturisit că vrea să se mute din țară, dar deocamdată nu poate.

Fiica lui Petre Roman a dezvăluit că are în plan să se mute în Franța și a subliniat că singurul lucru care o împiedică să facă acest pas acum este fapul că trebuie să aibă grijă de mama ei, Mioara Roman.

Vedeta a răspuns la o serie de întrebări puse de urmăritorii ei, prin intermediul Instagramului. După ce aceasta a povestit mai multe despre perioada în care a fost în Franța, la studii, un fan a întrebat-o de ce nu se mută acolo.

„O să mă mut. Dar deocamdată nu pot pentru că trebuie să am grijă de mama”, a fost răspunsul vedetei.

Oana Roma vrea să se mute în Franța!

După terminarea liceului, Oana Roman a reușit să intre la un centru universitar din Sorbona, unde a absolvit studii în științele comunicării și informației. Aparent, anii studenției, petrecuți în Franța, și-au pus amprenta pe vedetă, care vrea să se mute acolo, la un moment dat.

O altă curiozitate a fanilor a fost legată de nota pe care a luat-o Oana la examenul de Bacalaureat. Răspunsul a fost unul surprinzător. Se pare că a obținut doar puțin peste 8, dar susține că ar fi luat mai mult dacă profesorii i-ar fi permis să facă contestație.

Sursa: spynews.ro

Facebook Comments