Oana Mareș aduce acuzații grave la adresa Biancăi Drăgușanu

by Cristian Dobre

Oana Mareș intervine în scandalul dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu! Fosta soție a lui Augustin Viziru se amuză copios pe seama situației dintre cei doi și face acuzații grave la adresa divei sexy! Ce mesaj a postat pe rețelele de socializare? Este de-a dreptul uau!

Nici nu s-a termina bine scandalul dintre Bianca și Bodi, căci, tot mai multe nume din showbiz intervin! Printre ele și Oana Mareș, fosta soție a lui Augustin Viziru, a ținut să-și dea cu părerea de ceea ce se întâmplă acum între blondină și celebrul afacerist! Și dacă vă gândeați la un mesaj simplu sau ceva de genul, nici gând!

Oana Mareș: ”Să fie cât mai proaspăt, chiar dacă-ţi mai dă o coadă peste ochi”

Blondina se amuză copios pe seama relației dintre ei și chiar aduce acuzații grave la adresa Biancăi, cum că Bodi ar fi, de fapt, ”peștele nelipsit din viața ei”! Mai exact, așa și-a început Oana Mareș mesajul legat de operațiunea ”Ziua Z”, considerând că este mai mult decât benefică această zi de ”făcut curățenie” în toată țara!

“Vă spun, Bianca ne-a tot dat semnale că peștele este nelipsit din stilul ei de viață sănătos, da’ noi nimic! Să fie cât mai proaspăt, chiar dacă-ţi mai dă o coadă peste ochi, dar face bine la siluetă! Râdem, glumim, dar este important de urmărit rezultatul operațiunii Ziua Z. Este îmbucurătoare și de-a dreptul dătătoare de speranță intenția de a „face curățenie” în țara asta.”, a scris ea.

De asemenea, fosta soție a lui Augustin a ținut să tragă un semnal de alarmă și este de părere că, degeaba se strâng suficiente dovezi dacă într-un final nu se ține cont de ele! Vedeta spune că autoritățile trebuie să ia măsuri mai dure și să aplice pedepse corespunzătoare celor în cauză, nicidecum atenționări sau lucruri de acest gen!

”Totuși, dacă după operațiune, nu se strâng suficiente dovezi și nu se fac dosare beton, să pice capi de rețele, nu locotenei și loverboys pansați , e fix nimic. Dacă nu se ajunge unde trebuie, înseamnă că informația descinderilor a ajuns demult unde trebuie și vor face pușcărie tot mâna dreaptă, mâna stângă…că abia așteaptă altele, la rând, să crească.”, a mai spus vedeta.

Sursa: spynews.ro

Facebook Comments