Oana Lis și-a îngrijorat toți admiratorii de pe rețelele de socializare

by Cristian Dobre

Oana Lis și-a îngrijorat toți admiratorii de pe rețelele de socializare. Gestul soției fostului edil al Capitalei i-a făcut pe fani pe se gândească dacă nu cumva vedeta trece prin momente grele.

Oana Lis este una dintre cele mai iubite vedete din showbiz-ul autohton. Celebra blondină este apreciată de public pentru transparența de care dă dovadă de fiecare dată în fața fanilor, dar și pentru susținerea pe care ea și soțul ei, Viorel Lis, și-o oferă reciproc, necondiționat.

De-a lungul carierei sale, Oana Lis a demonstrat că este o femeie puternică. Spunem asta ținând cont de problemele de sănătate prin care a trecut partenerul ei de viață. Indiferent de gravitatea situației, aceasta a reușit să-și păstreze capul sus și să-și ajute soțul.

În acest sens, Oana Lis a vorbit în urmă cu ceva vreme despre problemele lui Viorel Lis. Aceasta a mărturisit că soțul ei a suferit mai multe atacuri cerebrale de-a lungul timpului. În același timp, vedeta a explicat de ce fostul edil nu-și mai face apariția la televizor, spunând că în urma acestor probleme de sănătate, el are acum dificultăți în vorbire, obosind mult mai ușor.

„Lucrurile au venit progresiv. A avut mici atacuri cerebrale de-a lungul timpului. Ultimul a fost acum cam un an de zile. Au rămas anumite urmări. Viorel nu a mai apărut la televizor cam de un an de zile, pentru că nu poate să vorbească foarte mult timp. După mult timp are anumite probleme de articulare a cuvintelor, obosește”, povestea Oana Lis la o emisiune tv, acum ceva timp”, spunea Oana Lis despre soțul ei la o emisiune tv, în urmă cu ceva vreme.

Oana Lis traversează o perioadă grea?

Având în vedere și acest aspect, cel mai recent mesaj postat de Oana Lis i-a pus pe gânduri pe fani, întrebându-se dacă soția fostului primar al Capitalei trece printr-o situație grea.

Soția fostului edil al Capitalei și-a îngrijorat fanii printr-un mesaj controversat„Plânsul nu indică faptul că ești slab. De la naștere a fost mereu un semn că ești în viață”, este mesajul postat de Oana Lis pe Instagram.

Totodată, vă mai amintim că în urmă cu câteva zile, Oana Lis a mai postat un mesaj la fel de controversat, ce le-a dat internauților de gândit și atunci.

„Există o limită a rezistenței în fiecare. Când este atinsă, nu mai ai poftă să te justifici”, scria Oana Lis atunci.

Sursa: spynews.ro

Facebook Comments