O veste tristă pentru fanii Depeche Mode. Solistul trupei a fost spitalizat

by Dana B.

Dave Gahan, solistul trupei Depeche Mode, a fost spitalizat în Belarus. Din cauza acestor probleme medicale, concertul pe care formația britanică ar fi trebuit să îl susțină luni seară în capitala acestei țări, Minsk, a fost anulat, informează site-ul post-punk.com.

Anunțul a fost făcut pe site-ul trupei.

„Vă anunțăm, cu regret, că, din cauza îmbolnăvirii unui membru al trupei, Depeche Mode nu va putea să susțină un concert în această seară (17 iulie, n.r.) la Minsk Arena din Minsk, Belarus. În prezent, analizăm toate opțiunile pentru a reprograma acest show în partea finală a turneului. Ne așteptăm să putem să vă oferim informații suplimentare despre acest lucru în interval de o săptămână. Îi rugăm pe fanii care aveau bilete pentru concertul din această seară să aștepte noi informații despre reprogramarea show-ului și/sau rambursarea contravalorii biletelor. Prezentăm scuze tuturor fanilor noștri din Minsk și le mulțumim pentru înțelegere și răbdare”, se afirmă în mesajul publicat pe site-ul trupei Depeche Mode.

Potrivit unor surse din Rusia, afecțiunea de care suferă Dave Gahan pare să fie de natură „gastrointestinală”.

Formația britanică are programate alte trei concerte în perioada următoare — la Kiev, pe 19 iulie, Varșovia, pe 21 iulie, și Cluj-Napoca, pe 23 iulie.

Într-un anunț publicat marți, în jurul prânzului, pe contul oficial de Facebook al formației, trupa Depeche Mode a anunțat că starea de sănătate a solistului Dave Gahan s-a ameliorat, iar formația își va continua turneul european așa cum era prevăzut.

„Suntem bucuroși să vă anunțăm că starea lui Dave s-a ameliorat, iar noi ne vom continua drumul prin Ucraina astăzi, pentru a susține concertul de la Kiev mâine seară. Trupa așteaptă cu nerăbdare să susțină ultimele concerte din cadrul turneului ei european și se va întâlni cu toți fanii ei din Kiev, mâine, din Varșovia, vineri, și de la Cluj, duminică”, se afirmă în acest anunț oficial.

Concertul din 23 iulie marchează prima vizită a trupei britanice la Cluj-Napoca, acesta fiind totodată ultimul show din segmentul european al turneului „Global Spirit”, de promovare a celui mai recent album al grupului.

 

Sursa: agerpres.ro

Facebook Comments