O tânără mamă și fiul ei de numai 12 ani au murit, într-un cumplit accident rutier, în zona Academiei Hagi

by Adrian Pavel

O tânără mamă și fiul ei de numai 12 ani au murit, marți seara, într-un cumplit accident rutier, produs pe varianta ocolitoare care leagă orașul Constanța de orașul Ovidiu, în zona academiei Hagi.

Băiatul de 12 ani și mama lui au fost găsiți în stop-cardio respirator. Paramedicii sosiți la fața locului au aplicat manevre de resuscitare, însă fără succes.

Băiatul de 14 ani are răni ușoare și este conștient. Acesta a fost transportat la spital pentru investigații amănunțite.

Accidentul a avut loc pe varianta ocolitoare care leagă orașul Constanța de orașul Ovidiu, în zona academiei Hagi. La fața locului au fost trimise două ehipaje SMURD și o autospecială de la Serviciul de Ambulanță Județean Constanța.

Potrivit informațiilor transmise de autorități, la data de 14 septembrie, în jurul orei 20.30, polițiștii constănțeni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN3C – varianta Ovidiu.

Conform primelor cercetări, polițiștii au stabilit că impactul s-a produs între două autoturisme, conduse de o femeie, respectiv un bărbat.

 

Din păcate, în urma accidentului rutier, a rezultat decesul a două persoane: conducătoarea auto, de 35 de ani, și un pasager, de 12 ani. Totodată, un alt minor, de 14 ani, a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

sursa: antena3

Facebook Comments