O tânără a fost prinsă drogată la volan, în Frumușeni

by Florian Popa

Polițiștii rutieri au desfășurat, la sfârșitul săptămânii trecute, mai multe acțiuni, pe șoselele din municipiu și județ, pentru depistarea conducătorilor auto care nu respectă legislația în vigoare.
În după-amiaza zilei de 13 ianuarie a.c., o tânără de 20 de ani, din municipiu, a fost depistată de Polițiștii Secției 1 Rurală Arad, în timp ce conducea un autoturism în localitatea Frumușeni. Testarea acesteia cu aparatul DrugTest a indicat o valoare pozitivă pentru consum de amfetamină și metamfetamină.
Un arădean de 48 de ani a fost depistat pe strada Nicolas Lenau, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influența alcoolului. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat o valoare de 1,07 mg./l. alcool pur în aerul expirat.
Pe strada Constantin Brâncuși, din municipiu, un arădean de 32 de ani, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism, având o îmbibație alcoolică de 1,06 mg./l. alcool pur în aerul expirat.
Au mai fost depistați în timp ce conduceau sub influența alcoolului : în Lipova, un bărbat de 41 de ani, din Păuliș (0,86 mg./l. alcool pur în aerul expirat); în Hălmagiu, un bărbat de 47 de ani, din județul Hunedoara, (0,68 mg./l. alcool pur în aerul expirat); în municipiu, pe strada Pașcani, un bărbat de 75 de ani (0,66 mg./l. alcool pur în aerul expirat); și pe D.N. 7, în Săvârșin, un bărbat de 65 de ani, din localitate (0,46 mg./l. alcool pur în aerul expirat).
În toate cazurile s-a dispuse recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a substanțelor consumate și alcoolemiei.
Cu dreptul de a conduce suspendat, au fost depistați: în Grăniceri, un tânăr de 25 de ani, din Chișineu-Criș, și pe D.N. 7, în Bârzava, un bărbat de 43 de ani, din Săvârșin.
Pe numele celor în cauză au fost întocmite dosare penale pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere pe drumurile publice.

Facebook Comments