O serie de nereguli în trafic, în acest weekend

by Adrian Pavel

Polițiștii arădeni au continuat acțiunile de week-end, pentru depistarea participanților la trafic care nu respectă legislația privind conducerea sub influența alcoolului și a substanțelor cu efect psihoactiv.

Astfel, în municipiu, a fost depistat un bărbat de 43 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturism având o îmbibație alcoolică de 0,94 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Pe D.N. 7, un bărbat de 44 de ani, din Vladimirescu, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism în localitate, având alcoolemia de 0,79 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Sub influența alcoolului, în trafic, au mai fost depistați: în Sântana, un bărbat de 52 de ani, din localitate (0,70 mg./l. alcool pur în aerul expirat); pe D.J. 682, în Fântânele, un bărbat de 35 de ani, din Zăbrani (0,70 mg./l. alcool pur în aerul expirat); în Vladimirescu, un bărbat de 40 de ani, (0,54 mg./l. alcool pur în aerul expirat), și în Chișineu-Criș, un bărbat de 36 de ani, din Socodor (0,52 mg./l. alcool pur în aerul expirat).

Conform procedurii, în toate cazurile s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Fără permis de conducere, au fost depistați : în municipiu, un tânăr de 25 de ani, din Frumușeni și un bărbat de 35 de ani, din Arad, și în Iermata Neagră, un tânăr de 18 ani, din localitate, căruia i-ar fi fost încredințat un autoturism, spre a-l conduce, de un bărbat de 36 de ani, care ar fi știut că tânărul nu are dreptul de a conduce.

Cu autoturisme neînmatriculate, au fost depistați în trafic: în Curtici, un bărbat de 40 de ani, din localitate, și în municipiu, o femeie de 36 de ani, din Arad și un tânăr de 26 de ani, din Curtici.

În toate cazurile au fost întocmite dosare penale și se continuă cercetările pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere pe drumurile publice.

Facebook Comments