O pierde ICIM pe Ferenczi?! Braşovul a contestat transferul

by Sorin Haut

FCC ICIM anunţa acum câteva zile ultima achiziţie din perioada de transferuri, sătmăreanca Flavia Ferenczi revenind la Arad de la Olimpia Braşov, după ce acum un sezon evoluase tot în maieul galben-albastru.

Din informaţiile noastre, clubul de sub Tâmpa ar fi contestat transferul la Federaţie, iar apelul ar fi avut succes, astfel că jucătoarea riscă chiar o suspendare, dacă a semnat cu Aradul, fiind, încă, sub contract cu gruparea braşoveană.

Dacă sursele noastre vor fi confirmate oficial, ICIM-ul pierde o jucătoare importantă în vederea play-off-ului Ligii Naţionale de baschet. De altfel, Ferenczi nici nu a fost pe lista de joc în meciul de etapa trecută, cu Clujul, probabil din acest motiv.

Interesant e că cele două echipe au mai fost implicate direct într-un alt caz, de această dată sesizat de FRBaschet, cu privire la o aşa anumită incorectitudine la un meci din Cupa României.

În lipsă de dovezi, comisiile Federaţiei şi-au declinat însă competenţa, iar cazul pare că a fost abandonat.

Următorul meci al ICIM-ului e miercuri, ora 18, la Arad, cu Sepsi, confruntare ce contează pentru manşa retur a sferturilor de finală din Cupa României, în tur 90-55 pentru deţinătoarea trofeului.

Facebook Comments