O petrecere în Parcul Lunca Mureșului s-a terminat cu o amendă de la Poliția Locală

by Andreea Radu

Unii arădeni pur și simplu nu se pot obișnui cu civilizația. Mai mult decât atât, aceștia uită că, odată ieșiți la picnic în pădurea Ceala, sunt atent supravegheați de camerele de luat vederi instalate în perimetru de administrația Parcului Natural Lunca Mureșului.

Un arădean ieșit la iarbă verde, în seara de 24 mai 2017, în pădurea Ceala „a uitat” să adune resturile rezultate de pe urma petrecerii în aer liber. Imaginile surprinse în acest sens de camerele de luat vederi i-au determinat pe reprezentanții administrației Parcului Natural Lunca Mureșului să apeleze la sprijinul Poliției Locale Arad pentru identificarea și sancționarea petrecărețului uituc.

La data de 6 iunie 2017, acesta a fost amendat cu suma de 1.000 de lei de polițiștii locali din cadrul compartimentului Protecția Mediului al Serviciului Ordine și Liniște Publică pentru încălcarea prevederilor HCLM 297/2015, privind aprobarea „Regulamentului de organizare şi funcţionare a serviciilor publice de salubrizare din municipiul Arad”.

Poliția Locală Arad face apel la bunul simț și, totdată, la spiritul civic al arădenilor, recomandându-le să adopte o atitudine civilizată atunci când ies la iarbă verde, chiar și în lipsa unor camere de luat vederi.

Facebook Comments