O nouă zi fără date despre județul Arad de la incompetenta DSP Arad

by Calin Moga

incompetența este pe primul loc la Direcția Sanitară Publică a județului Arad, asta se vede cu ochiul liber, începând de la sesizările și plângerile cetățenilor până la anchetele ce se află în curs pentru abuz în serviciu în formă continuată, asta nu are program de lucru, e non-stop.

Bineînțeles lista neregulilor mai cuprinde și fals intelectual, adică idioțenie, uz de fals, zădărnicia combaterii bolilor și abuz în serviciu. La câtă incompetență și slugărnicie față de mai marii politici nu te poți mira că săracii analfabeți nu sunt în stare să compună un tabel cu localitățile unde sunt cazurile de coronavirus.

E normal să nu fii auzit de calculator, excel, adobe sau imprimantă, dar măcar în școlile primare au învățat să facă un tabel cu liniarul.
Oricum nesimțirea celor de la instituția rușinoasă este enormă, se cred pe cai mari dar nu aduce anul ce aduce ceasul.
Era normal ca oamenii să poată știi unde sunt focarele, în care localități, cum să se ferească, date care sunt zilnic raportate de alte județe, dar incompetența și nesimțirea stau mână în mână.

”În această dimineață, conform raportării Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, la nivelul Județului Arad erau înregistrate 2794 de persoane pozitive la virusul SARS-CoV-2, din care: 1838 sunt vindecate, 240 sunt internate în secțiile COVID ale Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad şi Spitalului Orăşenesc Ineu, 609 sunt la domiciliu şi externate iar 107 sunt decedate. De asemenea, în carantină se află 772 persoane iar 240 de persoane sunt în izolare*. Un exemplu de incompetență și handicap.

Facebook Comments