O icoană adusă de la Athos a lăcrimat într-o biserică din Sibiu

by Florian Popa

O biserică din Sibiu a devenit loc de pelerinaj pentru credincioşi, după ce au aflat că o icoană ar fi lăcrimat. Minunea ar fi avut loc după slujba de maslu, când în biserică se aflau doar câţiva oameni care făceau curăţenie, scrie antena3.ro.
Cu toţii au fost uluiţi să vadă cum din icoana Maicii Domnului curge mir sub formă de lacrimi. Vestea s-a răspândit repede, iar credincioşii au venit să se roage şi să se închine la icoană.
Icoana Maicii Domnului Portărița a fost adusă la biserica Iacob Romanul din Sibiu de la o mânăstire de pe muntele Athos.
În urmă cu două seri, câţiva credincioşi au rămas uimiţi când au văzut că din ochiul drept al Maicii Domnului izvorăşte mir.
„Este o minune, un semn că Maica Domnului e vie”, spune preotul Cătălin Dumitrean.
Vestea s-a răspândit repede printre credincioşi care au început să vină în număr mare să se închine la icoana despre care cred că are puteri tămăduitoare.
Biserica Iacob Romanul din Sibiu este renumită pentru icoanele făcătoare de minuni. În 2019, chiar înainte de pandemie, dintr-o altă icoană, cea a Maicii Domnului Îndrumătoarea, a izvorât mir. Şi atunci sute de credincioşi au venit să se roage şi să se închine la această icoană.

Facebook Comments