O fi aflat secretul tinereții fără bătrânețe? Nu o să îți vină să crezi câți ani are!

by Dana B.

Un bărbat din Singapore pare să fi găsit secretul tinereții fără bătrânețe deoarece la 50 de ani arată ca la 20 și, dacă nu ar fi actele de identitate care să-i dezvăluie vârsta nimeni nu ar trece cu adevărat că este născut în 1967.

ChuanDo Tan, din Singapore, este o senzație pe Internet și are aproape 600.000 de urmăritori pe contul său de Instagram, mulți dintre ei fiind femei fascinate de felul în care arată.

Adevărata senzație vine atunci când lumea află că superbul model are de fapt 50 de ani și este în lumea modei de peste 30 de ani.

ChuanDo Tan, cunoscut ca CD pentru cunoscuți a fost model în țara sa natală și în Statele Unite, dar și-a găsit împlinirea în spatele aparatului de fotografiat și nu în fața lui. Acum este unul dintre cei mai apreciați fotografi de modă din Singapore și a realizat pictoriale cu numeroase vedete, inclusiv Janet Jackson în 2008.

După ce a devenit celebru în toată lumea datorită felului senzațional în care arată, CD a dezvăluit secretul corpului său. El a spus pentru Daily Mail că merge la sală în mod regulat, nu face baie dimineața sau seara târziu și mănâncă în fiecare zi pui picant Hainanese. La astea se adaugă, fără îndoială și materialul genetic foarte bun moștenit de la părinții săi.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments