O femeie operată de cardiologul groazei rupe tăcerea: M-am simți foarte, foarte rău! Nici nu puteam să merg

by Andreea Radu

O femeie care a fost operată de cardiologul groazei, Dan Tesloianu, care implanta stimulatoare cardiace luate de la morți altor pacienți, vorbește despre experiența sa. Femeia explică faptul că medicul i-a oferit cât de puține detalii a putut, iar după operație s-a simțit atât de rău încât a crezut că va muri, conform stiripesurse.ro.
„Întâlnirea mea cu domnul doctor este pur și simplu întâmplătoare. Eu nu sunt pacienta dumnealui, eu sunt pacientă a altui medic, dar am fost recomandată pentru implantarea unui aparat cardiac, având în vedere că la probleme de sănătate privind inima trebuia să luăm o hotărâre să facem ceva pentru îmbunătățirea sănătății.
Din câte știu eu, ca să nu greșesc, la mine nu este un stimulator cardiac, este un aparat de sincronizare și defibrilizare”, a susținut pacienta care a ales să rămână anonimă, informează Antena 3 CNN.
De asemenea, victima a transmis că s-a simțit foarte rău după intervenția chirugicală de înlocuire a aparatului.
„Eu nu știu dacă este nou sau vechi. Pentru el s-a dat un document după cinci ani după ce a fost implantat. N-am de unde să știu pentru că n-am discutat niciodată despre cum arată sau cum se notează, ce repercursiuni are.
M-am simțit foarte rău atunci când l-am mutat pentru că am suferit niște complicații care mi-au agravat starea de sănătate. Nu mi se pare digital. Eram într-o situație foarte, foarte rea, corpul era slăbit, cu niște complicații la plămân și la inimă” a declarat pacienta în legătură cu starea aparatului montat.
Totodată, fosta pacientă a cardiologului din Iași susține că pe lângă acest incident, a fost martora a mai multor nereguli în spital.
„Din cauza intervenției am avut foarte mult lichid adunat în torace, la inimă și la plămân. Am fost urcată, nici nu puteam urca scările. M-a urcat soțul meu cu sora mea și m-am recuperat foarte greu, a durat foarte mult să mă recuperez.
Nu am stat mult în spital, la Argon, pentru că la Spiridon nu mai vroiam să ajung și nu mai vroiam să văd pe nimeni și nimic. M-am temut foarte mult pentru viața mea, pentru că am văzut multe cu ochii și vă imaginați, pe lângă suferința mea, câtă suferință a fost în familie”, a adăugat femeia.

Facebook Comments