O familie din Arad cu un copil, salvată după ce s-a blocat cu mașina pe un drum montan închis circulației

by Cristian Dobre

Știri Arad. O familie din Arad cu un copil de 8 ani a avut nevoie, duminică, de ajutorul jandarmilor din Neamț, după ce s-a blocat cu mașina pe un drum montan închis circulației, aflat la poalele Ceahlăului. 

Jandarmii din Neamț au intervenit, duminică, pentru salvarea unei familii care a rămas blocată pe drumul Izvorul Muntelui – Durău.

Familia din Arad cu un copil de 8 ani a avut nevoie de intervenția jandarmilor montani din Bicaz după ce, din cauza viscolului și a ceții, s-a aventurat pe un drum montan închis circulației, iar mașina a derapat și a ajuns în șanț.

Mașina a rămas blocată într-un sanț, iar familia nu a mai putut continua drumul spre Durău.

„Jandarmii montani recomandă celor aflaţi la munte în această perioadă să se informeze asupra stării vremii, itinerariului, a condiţiilor climatice locale, să fie echipaţi corespunzător, să-şi doteze mijloacele de transport pentru circulaţia în condiţii de iarnă şi, foarte important, să respecte indicatoarele şi semnalizările care atrag atenţia asupra unui drum / traseu turistic închis circulaţiei în acest anotimp”, spun jandarmii din Neamț.

Sursa: stiripesurse.ro

Foto cu caracter ilustrativ.

Facebook Comments