O doctoriţă din Arad a renovat un salon de la Matern din banii ei

by Florian Popa

O doctoriţă din Arad, specialist de obstetrică-ginecologie, a inaugurat de Ziua Femeii un salon pentru mămici care a fost modernizat complet, în Maternitatea Arad, lucrare pentru care medicul a plătit din banii săi peste 4.000 de euro.
Dr. Ioana Vornic a dorit ca de sărbătoarea internaţională a femeilor să le ofere un cadou gravidelor care nasc la Maternitatea Arad, care funcţionează ca Secţie Clinică Obstetrică- Ginecologie în cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă. Salonul modernizat are două paturi şi o baie care a fost, de asemenea, modernizată.
„Ne desfăşurăm activitatea într-o clădire veche, revendicată de foştii proprietari. Eu mi-am dorit să ofer o mică bucurie, măcar pentru o parte dintre viitoarele mămici, care nasc aici. Mi-am propus şi am reuşit să modernizez unul dintre saloanele cu două paturi. Salonul este dotat cu grup sanitar propriu pentru a spori confortul pacientelor. Mă bucur că am reuşit să finalizăm aceste lucrări chiar înainte de 8 Martie, Ziua Mamei”, a spus dr Ioana Vornic, miercuri.
Lucrările au costat peste 4.000 de euro, cheltuielile fiind suportate integral de către medicul Ioana Vornic.

Facebook Comments

Centrul de preferințe pentru confidențialitate