O companie de stat oferă salarii de aproape 4.000 de euro. Candidații pot aplica până pe 2 octombrie

by Florian Popa

Casa Națională de Asigurări de Sănătate a lansat un nou anunț de angajare prin care caută specialiști IT pentru Direcția Tehnologia Informației, iar salariul este de aproape 4.000 de euro. CNAS a anunțat, luni, pe Facebook că a scos la concurs cinci posturi pentru specialiștii IT, informează observatornews.
„Vrei să fii parte din echipa care contribuie la dezvoltarea sistemelor și platformelor software ale CNAS? Vrei să ai un salariu de 19.857 de lei, echivalentul a 3971 de euro? Avem 5 poziții deschise pentru Specialiști IT&C în cadrul Direcției Tehnologia Informației! Dacă ai experiență în hardware, rețele, dezvoltare software sau baze de date, ești candidatul potrivit!
Pentru mai multe detalii și condiții de participare, consultați anunțul complet pe site-ul nostru (Link: bit.ly/3EK5bhe) sau contactați Direcția Resurse Umane, Salarizare și Evaluare Personal la 0372309240. Oportunitatea de a contribui la proiecte inovatoare în domeniul sănătății te așteaptă!”, a scris CNAS pe Facebook.
Proba scrisă va fi în data de 9 octombrie 2023, iar termenul limită de înscrieri este 2 octombrie 2023.

Facebook Comments

Centrul de preferințe pentru confidențialitate