O altă echipă de Robotică, de la același liceu, este pe cale de a repeta performanța uriașă. Au nevoie însă de sponsorizare

by Adrian Pavel

După ce a luat mondialele la robotică, din nou o echipă de robotică (Infinity Bolts), tot din Arad, de la același liceu (Liceul Național de Informatică) a fost acceptată să concureze în iulie la Chicago Robotics Invitational.

Din peste 400 de echipe care s-au înscris, doar 36 au fost acceptate.

Chicago Robotics Invitational este unul dintre cele mai importante evenimente din concursul FIRST Tech Challenge care se organizeaza la nivel mondial.

Această competitie este adresată tuturor echipelor din intreaga lume, care fac parte din comunitatea FIRST Tech Challage si se organizează la sfârsitul fiecărui sezon.

În acest an s-au inscris peste 400 echipe de robotică si au fost acceptate doar 36 echipe, din care 6 echipe sunt din România si 30 echipe sunt din SUA.

Echipa noastră, Infinity Bolts/19093 se află intre cele 6 echipe românesti.

Echipa Infinity Bolts este formată din un alumni si 10 elevi ai Liceului National de Informatica Arad, cu varste cuprinse intre 15 si 17 ani.

Pentru că o echipă are succes si prin lideri, care reprezintă motorul echipei, avem doi mentori care ne sunt intotdeuna aproape.

Suntem o echipă unită si dinamică, pasionată de robotică si IT, centrată pe obtinerea de cât mai multe rezultate.

BUGETUL NECESAR PARTICIPĂRII LA CONCURSUL CHICAGO ROBOTICS INVITATIONAL

BILETE DE AVION: 11.700 €

PROMOTIONALE:1.200 €

ECHIPAMENTE:2.400 €

CAZARE:10.000 €

MASA:14.000 €

VIZA:2.000 €

TEST DE COVID:500 €

TOTAL: 41.800 €

 

Puteti contribui la succesul echipei redirectionând 5‰ din Cifra de afaceri dar nu mai mult de valoarea care reprezinta 20% din impozitul pe profit datorat.

Ca si o informare asupra necesarului financiar vă rugăm să consultati pagina cu Bugetul estimat in urma rezervărilor efectuate.

Ca semn de multumire din partea echipei, pentru orice sumă de bani redirectionată către Asociatia Pro Liceul National de Informatică Arad cu scopul de a sprijini echipa Infinity Bolts la participarea concursului mentionat, numele firmei dumneavoastră va fi mentionat pe roll-up care va fi expus la concurs, chiar si pe robot dacă valoarea sponsorizată depăseste 2000 € si se va posta pe retelele de socializare numele sponsorilor care au ajutat ca acest vis să se implinească.

Facebook Comments