O adversară a Crişului s-a întărit puternic pentru promovarea în Liga Florilor

by Sorin Haut

Divizionara secundă Activ Prahova Ploiești a anunțat nu mai puțin cinci transferuri ce vizează întărirea echipei în perspectiva promovării în Liga Florilor, după participarea la turneul de promovare. Astfel, conform handbalmania.ro, noile jucătoare ale echipei pregătite de Florin Ciupitu sunt:

Oana Maria Bucă – inter stânga, 23 ani, a evoluat la echipele Rapid București, Știința București și CSM București, având în palmaresul său câștigarea Campionatului Mondial de junioare (2014); Elena Loredana Vartic (foto) – centru, 24 ani, experiență în cupele europene și evoluții în prima ligă la echipele CSM Roman și AHCM Slobozia; Ana Inculeț – portar, 26 ani, cu evoluții la HC Zalău, Gloria Bistrița și AHCM Slobozia, având experiență de joc în Liga Națională și în Cupa EHF;

Andra-Gabriela State – extremă stânga, 21 ani, are experiență în Liga Națională prin evoluțiile sale la Rapid București şi Diana Lăscăteu – inter stânga/dreapta, 19 ani, a obținut de 2 ori titlul de Campioană Națională la junioare cu CSM București. Activ Prahova Ploiești va face parte din grupa 2 a turneului de promovare în Liga Florilor, alături de HCF Piatra Neamț și Crișul Chișineu-Criș. FRH a programat turneul pentru perioada 26-30 august, la Cheile Grădiștei, dar rămâne de văzut în ce măsură autoritățile își vor da acordul. (handbalmania.ro)

Facebook Comments