O ACTRITA S-A INGRASAT ZECE KILOGRAME PENTRU ROLUL DIN #SELFIE

by Andreea Radu

Olimpia Melinte e singura româncă nominalizată la Premiile Goya și câștigătoarea premiului Uniunii Actorilor din Spania, la categoria ,,Revelația anului”, actriţa Olimpia Melinte va apărea din 9 mai pe marile ecrane în comedia #SELFIE. Asemenea starurilor de la Hollywood, Olimpia a trecut prin transformări majore pentru rolul său, care presupunea ca ea sa se îngrașe cu nu mai puțin de 10 kilograme.

Cu foarte mult talent și umor, Olimpia Melinte a intrat în pielea unei adolescente complexate și a declarat despre întreaga experiență că: ,,Este foarte greu să fii gras, mai ales că trecusem printr-un alt proiect în care m-am îngrășat 10 kg, reușisem să dau jos vreo 6, așa că a venit proiectul ăsta și a trebuit să mai pun 7. Procesul de îngrășare este foarte dificil: mănânci non-stop, nu prea ai voie să te miști și ești tot timpul obosit. Eu m-am îngrășat și cu sport, pentru că voiam să fiu adolescentă și să arăt ca atare. M-a ajutat foarte mult pentru rol, n-aș fi înțeles-o pe Roxi altfel, dacă nu aș fi avut kilogramele astea în plus, de-odată, toată lumea te privește altfel pentru că te schimbi foarte mult.”

Olimpia Melinte le-a avut drept colege de platou pe Crina Semciuc și Flavia Hojda, alături de care a filmat cele mai multe scene pentru #SELFIE. Acțiunea comediei i-a adus în prim plan și pe Levent Sali, Vlad Logigan și Alexandru Călin. Tinerii actori au fost cu toții onorați să lucreze alături de nume deja consecrate precum: Răzvan Vasilescu, Alina Chivulescu, Răzvan Fodor, Carmen Tănase și Florin Călinescu.
În regia Cristinei Iacob, comedia #SELFIE va fi distribuită în cinematografele din ţară din 9 mai de către ZAZU Film, fiind o producție MediaPro Pictures și ZAZU Film.

 

Sursa: http://www.click.ro/vedete/romanesti/actrita-ingrasat-kilograme-selfie-olimpia_melinte_0_1819618038.html

Facebook Comments