Noul administrator al Aradului nu a fost angajat niciunde în ultimul an. În schimb e norocos, a câștigat 60 de lei la loto

by Cosmin Mihuta

Mulți dintre arădeni se întreabă cine este Bogdan Boca, noul administrator public al Aradului. Pe mâna cui dă Bibarț frâiele Primăriei Arad? Chiar și noi suntem curioși, fiindcă omul nu s-a remarcat cu nimic în ultimii patru ani, când a ocupat funcția de consilier municipal, din partea PNL.

Așa că am început să săpăm. Primul lucru la care ne-am oprit e declarația de avere. Când dai orașul pe mâna unui om, te uiți cum s-a gospodărit el în viața privată. Trebuie să vă mărturisim că răsfoind declarația de avere, ne cam trec fiorii cu privire la viitoarea activitate a domnului Boca în fruntea Primăriei Arad.

În primul rând, omul nu a fost angajat niciunde în ultimul an, cel puțin așa reiese din declarația de avere depusă la finalul mandatului, adică în 15 iunie 2020. La capitolul venituri din salarii e un mare gol, ceea ce ne face să ne întrebăm din ce o fi trăit în ultimul an. Ne lămurim mai jos, tot din declarația de avere: a trăit din indemnizația de consilier municipal, încasând 14.604 lei. Dacă tot nu și-a găsit de lucru, ce și-a zis omul: hai să joc la loto. Iar norocul i-a surâs. Tot din declarația de avere, aflăm că noul administrator public al Aradului a câștigat 60 de lei la loto. Vă dați seama cu ce minte luminată avem de a face, din moment ce și-a trecut acest câștig în declarație?

Fără niciun loc de muncă, noul administrator public al Aradului mai are și un credit la Banca Trasilvania, în valoare de 127.000 de lei, pe care nu știm cum l-a plătit săracul de el în această perioadă, în care nu s-a dus la lucru, fiind ocupat să se plimbe cu bicicleta sau să împartă pliante pentru partid, după cum reiese din cele mai multe fotografii postate pe pagina sa de Facebook. Oricum, problema cu creditul e rezolvată, fiindcă în noua funcție salariul e mare de tot, ca să nu spunem nesimțit, un termen pe placul celor de la PNL, când e vorba de pensiile sau salariile altora.

Așadar, Călin Bibarț, acest Falcă cu față umană, a pus în fruntea orașului un ins care nu lucrează nicăieri (cel puțin în iunie era șomer, conform declarației de avere), plin de datorii, al cărui singur atu e norocul, fiind deja un cunoscut câștigător la LOTO. Și mai are și alte „calități“, asupra cărora vom reveni în zilele următoare. Într-adevăr, începe schimbarea de care ne povestea Călin Bibarț în campania electorală. Păcat că e o schimbare în rău.

 

Sursa foto: arad360.ro

Facebook Comments