NOUA DREAPTA VA PICHETA SEDIUL PSD DIN ARAD IN 15 MARTIE

by Cosmin Mihuta

Filiala din Arad a organizaţiei naţionaliste Noua Dreaptă a anunţat că va picheta sâmbătă, 15 martie, sediul PSD din oraş, în semn de protest faţă de aducerea UDMR la guvernare.

„Dacă legea spune clar că la alegeri pot participa doar partidele politice, nu înţelegem de ce toate partidele aflate la guvernare după revoluţie au acceptat ca o uniune culturală să aibă acest drept. De fapt, înţelegem: UDMR a servit tuturor partidelor aflate la guvernare, primind, în schimb, privilegii”, consideră Angel Popescu, liderul filialei arădene a Noii Drepte.

Acesta a mai declarat că filiala pe care o conduce îşi va fixa ca obiectiv chemarea la urne a românilor la toate alegerile, cu scopul eliminării din viaţa politică a extremiştilor maghiari. „Chemăm românii să participe la vot, pentru că dacă vom avea o prezenţă mare UDMR nu va mai realiza pragul de 5% . Politicienii maghiari au făcut o strategie din inducerea ideii că politica înseamnă doar hoţie şi corupţie, drept pentru care nu mai are rost să votezi, dar pe maghiari i-a dus în corpore la vot, realizând pragul electoral pe seama participării reduse a românilor”, spune Angel Popescu.

Referitor la pichetarea sediului PSD din oraş, Angel Poescu a declarat acesta că va fi punctul culminant al unui marş dedicat memoriei românilor ucişi în timpul revoluţiei maghiare din 1848. Coloana va pleca de la Podgoria, la ora 12.00 şi se va deplasa pe traseul Podgoria- Piaţa Avram Iancu şi retur. În jurul orei 14.00, Noua Dreaptă va picheta sediul PSD Arad, în semn de protest faţă de intrarea UDMR la guvernare, în Cabinetul Ponta.

 

sursa: frontpress.ro

Facebook Comments