Noile achiziţii califică Pecica în turul doi al Cupei României

by Sorin Haut
Please follow and like us:

Progresul Pecica a debutat cu dreptul în cadrul Cupei României la fotbal. Nou promovată în Liga a III-a, echipa arădeană a dispus cu 2-1, în primul tur al competiţiei „KO”, de Avântul Periam, grupare de prim eşalon judeţean din judeţul Timiş. „Galben-albaștrii” și-au valorificat cu greu plusul de pregătire şi de valoare, după un meci care în gazdele au beneficiat de două penalty-uri. După o primă repriză anostă, în care s-a consemnat doar ratarea mare a lui Angelo Iuga, Pecica a deschis scorul la patru minute de la reluare, atunci când Tiric a marcat primul gol oficial al Progresului în acest sezon. Bănăţenii puteau egala în minutul 62, dar Gârlea a parat lovitura de la 11 metri dictată după un fault în careu al lui Copil.

Acelaşi Iuga putea încheia conturile, irosind o nouă şansă mare de gol, iar în minutul 78 timişenii au egalat prinn Dobra, tot după un penalty, la o fază la care Ţugulescu a fost eliminat pentru al doilea galben. Pecicanii au avut însă puterea să câştige în inferioritate numerică, o altă achiziţie estivală – Bozian – marcând golul victoriei şi implicit a calificării în minutul 88, după un luft al unui adversar, în careu.

În lipsa lui Dan Stupar, aflat la Bucureşti pentru a-şi susţine examenul pentru licenţă, Pecica a fost condusă de pe margine de „secundul” Marius Grad, evoluând în următoarea formulă: Gârlea – Țugulescu, Gabor, Wild, Mager – Arsene, S.Popa – A. Iuga, Bozian (90+4 Moraru), Tiric (54 Copil) – Grigore (65 Puie).

Facebook Comments