Noi dezvălutiri despre agresiunile la care a fost supusă Bianca Drăgușanu

by Cristian Dobre

Povestea ”de iubire” dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu nu se încheie aici, chiar dacă cei doi deja s-au despărțit de mai mult timp. Alex Bodi a vorbit cu fosta sa parteneră de viață, direct din închisoare, iar blodina nu s-a mai putut abține și a recunoscut că a fost bătută de afacerist! Iată că acum apar noi dezvăluiri despre agresiunile la care a fost supusă de Alex Bodi!

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi continuă scandalul chiar și după ce au ieșit din relația de doi ani pe care au avut-o și în care au fost și căsătoriți.

Spynews.ro v-a oferit ieri, în excluvisitate, înregistrarea convorbirii telefonice dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, după ce afaceristul a sunat-o direct din închisoare. Pentru că acesta i-a cerut mai multe explicații fostei sale partenere, dar i-a și reproșat că nu a fost alături de el în clipe grele, Bianca Drăgușanu a răbufnit!

Bianca Drăgușanu, noi dezvăluiri despre agresiunile la care a fost supusă de Alex Bodi!

Vedeta a recunoscut că a fost bătută de către afacerist, dar și că i-a furat banii, iar acum ies la iveală noi dezvăluiri făcute chiar de către ea.

Bianca Drăgușanu a vorbit cu unul dintre prietenii lui Alex Bodi, omul lui de încredere cu care vorbește de trei ori pe săptămână din închisoare, iar acestuia i-a transmis să-i spună mai departe afaceristului să-i dea banii înapoi, asta după ce a fost supusă agresiunii de către el.

Vedeta a mărturisit, în convorbirea oferită în exclusivitate de Spynews.ro, că Alex Bodi a bătut-o și i-a luat banii cu forța.

”Spune-i să îmi dea banii înapoi. În ziua în care m-a bătut mi-a luat banii cu forța. Eu pentru 200 de milioane muncesc de mă doare capul. Am zile în care mănânc în mașină.”, i-a spus Bianca Drăgușanu acestuia!

Alex Bodi, mesaj amenințător pentru milionarul turc al Biancăi Drăgușanu!

Alex Bodi e extrem de deranjat de situația prezentului, aceea că Bianca Drăgușanu se întâlnește cu milionarul turc, deși între ei nu mai e nicio legătură. Vedeta și Alex Bodi s-au despărțit în urmă cu mai mult timp, însă scandalul continuă.

Afaceristul a rugat-o pe fosta lui parteneră să-i transmită turcului un mesaj ”amenințător”, despre ce se va întâmpa când va ieși din închisoare.

”Transmite-i prietenului tău că nu trebuie să mă găsească el, eu când ies, o să mă duc eu la el. Ca ultima dată. Vorbeşte ca p… alea. E o p…., nu gangster. Hai, scuză-mă că-ţi zic. Dacă tu eşti femeia care trebuia să fie, erai altfel.”, i-a spus Alex Bodi Biancăi Drăgușanu!”

Sursa: spynews.ro

Facebook Comments