Noi date despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher

by Dana B.

Apropiați ai familiei fostului pilot de Formula 1 au dezvăluit că Michael Schumacher plânge atunci când vede peisaje. Victima unui grav traumatism cranian produs în decembrie 2013, după un accident la schi în Alpii francezi, Michael Schumacher (49 de ani) continuă să fie într-o stare vegetativă.

De la reședința familiei Schumacher nu răzbat informații oficiale despre starea medicală a fostului campion de Formula 1. Cu toate acestea, „rude apropiate” ale pilotului au făcut publice noi detalii despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher pentru publicația „Paris Match”, scrie Mirror.

Potrivit acestora, familia este optimistă în privința recuperării lui Michael Schumacher.

„Michael plânge uneori atunci când îi îndrepți scaunul cu rotile înspre spectaculoasa priveliște cu munții de lângă lac”, a precizat un aproapiat, conform sursei citate.

Michael Schumacher este îngrijit în orașul elvețian Gland, într-o locuință cu vedere spre lacul Geneva.

De aproape cinci ani, fostul pilot de Formula 1 este în comă în urma unui accident la schi. Familia fostului campion a oferit puține detalii despre starea de sănătate lui Michael Schumacher.

Familia a cheltuit pentru tratamentul lui Michael Schumacher peste 40.000.000 de euro.

Publicații din Elveţia și din Germania au dezvăluit că tratamentul urmat de Schumacher se ridică la peste 10 milioane de euro pe an, adică aproximativ 28.000 de euro pe zi.

Între timp, Mick, fiul lui Michael Schumacher, speră să calce pe urmele tatălui său. Tânărul, în vârstă de 19 ani, a obținut prima sa victorie la Formula 3 în cadrul Grand Prix-ului din Belgia.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments