Noi acuzaţii grave la adresa conducătorului de facto al UTA-ei: s-a ajuns la episodul „Fan-Meszar-Shop!”

by Sorin Haut

Conducătorul de facto al clubului UTA are viaţă tot mai grea cu suporterii echipei, care îl contestă în continuare vehement. Meszar este luat la ţintă în special după ce a refuzat intrarea în club a grupului de oameni de afaceri arădeni, fiind greu de estimat când negocierile reluate – acum dintre avocaţii celor două părţi – vor fi şi finalizate.

Între timp, (ne)oficialul clubului UTA este acuzat de fani că nu a lucrat în ultimii ani pentru binele financiar al “Bătrânei Doamne”, ci mai degrabă pentru binele personal şi al familiei. Iar fanii îi cer explicaţii lui Meszar şi fac acuzaţii grave cu privire la banii ce ar fi trebuit să intre în club din vânzările de la fan shop-ul clubului.

“UTA e iubită de toți arădenii, de la mic la mare și aproape fiecare suporter utist are acasă cel puțin un tricou, un fular, o șapcă sau un suvenir cu UTA cumpărat de la Fanshop-ul de la stadion. Cred că toți suporterii au cumpărat cel puțin un produs în ultimii 2 ani și jumătate de la Fanshop-ul clubului UTA, produse la prețuri nu tocmai mici, piperate mai ales în vremurile acestea de austeritate. Mulți suporteri au renunțat poate chiar și la alte plăceri doar pentru a achiziționa un produs cu UTA pentru ei sau copii, crezînd că astfel ajută clubul UTA cu bani la bugetul clubului.

În ultimii 2 ani și jumătate s-a auzit că vînzările de la Fanshop au fost de peste 500.000 de euro ,doar că în conturile clubului AFC UTA ar fi intrat maxim vreo 10.000 de euro! Cum reușiți Șoany și Gabi să dați clubului doar circa vreo 2% din vînzările de la Fanshop? Ce inginerii financiare ați folosit?

Veți răspunde probabil că e legal ce ați făcut, învîrtind banii printr-o suveică de firme de casă. Dar vă întreb, e și moral? Chiar nu vă e rușine? La prețurile și adaosurile din Fanshop profitul e sigur în jur de peste 300.000 de euro.Unde s-a evaporat profitul?

Poate ne răspunde domnul Meszar sau doamna Gabi Meszar, cum de cea mai mare parte din bani ajung la firma Inter sport S.R.L., cu sediul în strada Minerve (casa familiei Meszar). Administratorul firmei este nimeni altcineva decît Meszar Gabriela, soția lui Alexandru Meszar. Doamna Gabriela este fiica domnului Tusz Francisc, eminența cenușie din UDMR și părintele ASR(Asociația sudorilor din România).

Și această asociație ASR a fost implicată în nenumărate scandaluri cu bani publici, astfel că se dovedește încă odată că “ așchia nu sare departe de trunchi”. Doamna Gabi e de multe ori mai implicată în club decât însuși Soany (pe care de cele mai multe ori îl tratează precum o face Șoany cu Voinea), așa că sigur știe la ce facem noi referire în aceste dezvăluiri.

99% dintre suporteri și arădeni au crezut că atunci cînd au cumpărat un produs de la Fanshop, ajută clubul UTA și nu familia Meszar. Șoany și Gabi, v-ați folosit de brandul UTA pentru a vă îmbogăți pe spatele suporterilor, de a căror necunoștință de cauză ați profitat. Arătați vînzările și încasările de la Inter Sport S.R.L., dacă nu aveți nimic de ascuns și cîți bani ați virat la AFC UTA și în ce perioadă. La firma soției și la Atletico știi să faci profit de sute de mii și milioane de euro, iar la AFC UTA ai “reușit” să faci datorii de peste 2,5 milioane de euro.

Cîtă prosperitate pe spatele clubului UTA la familia Meszar și el ne vorbește de “unitate și liniște” pentru a nu fi deranjat. Vouă chiar nu vă este rușine față de arădeni și suporteri? Vom reveni pe acest subiect cu amănunte, pentru ca fiecare suporter să cunoască adevărul “din spatele ușilor închise “de familia Meszar și Tusz. UTA nu e o afacere de familie domnilor și doamnelor Meszar și Tusz și nici S.R.L.-ul vostru! Ce le veți spune suporterilor? Cît îi veți mai minți și pînă când? Sper să vă întrebe ei la meciurile ce urmează.

P.S.: Dragi suporteri, vi se pare normal ce face familia Meszar?”, este postarea de pe grupul public de facebook intitulat Utiştii.

 

 

 

 

 

Facebook Comments