Nicoleta Voicu are probleme financiare

by Cristian Dobre

Interpreta de muzică populară Nicoleta Voicu, fosta iubită a lui Gheorghe Turda, a mărturisit că se descurcă greu cu banii.
Nicoleta Voicu apre probleme financiare, dupăcum a dezvăluit pentru click.ro. Aceasta a afirmat că încasează 2.000 de lei pe lună, bani care abia îi ajung să-și plătească rata la bancă și facturile. „Nu m-am ridicat încă în picioare, încă sunt în genunchi. Situaţia financiară nu este deloc bună. Nu am momentan proiecte. Nu reuşesc să câştig momentan decât 2.000 de lei pe lună, bani cu care îmi plătesc rata la casă şi facturile”, a spus ea.
Fostul iubit al artistei, cântărețul de muzică populară Gheroghe Turda a făcut și el o declarație după ce a auzit că Nicoleta Voicu are probleme financiare.

„Nu mă interesează pe mine despre problemele ei financiare. Eu sunt bine mersi şi îmi văd de spectacole. Acum mă aflu în Italia”, a spus el. Solista de muzică populară Nicoleta Voicu a trăit o poveste de dragoste cu binecunoscutul interpret de muzică populară Gheorghe Turda, însă cei doi și-au spus adio de curând. După separare, ambii au făcut declarații despre motivul care a dus la ruptură. Cei doi au avut o relație de un an.

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments

Centrul de preferințe pentru confidențialitate