Nicoleta Voica, despre cele trei mariaje „amare”

by Dana B.

Cântăreața de muzică populară Nicoleta Voica a fost căsătorită de 3 ori, dar toate mariajele i-au lăsat un gust amar.

Nicoleta Voica este o interpretă de muzică populară de mare succes. Artista a încântat, de-a lungul anilor, atât publicul din țară, cât și de peste hotare.Nicoleta Voica, care a slăbit nici mai mult nici mai puțin de 27 de kilograme, a fost invitată la o emisiune de televiziune de la kanal D, unde și-a deschis sufletul și a vorbit despre cei trei soți ai săi.

„Au fost niște tâmpiți. Nu m-am măritat pentru viză, ci din dragoste. E adevărat că am ață la nebuni. Fiind cetățean american, mi-au propus mulți să mă căsătoresc cu ei. M-am căsătorit foarte tânără și l-am iubit atât de tare. Dragostea la vârstă aia e ca un fel de comă. Aveam 18 ani și am scris 2.806 de scrisori cât era în armată, timp de un an și 6 luni. Îi ziceam bunicii că vreau să mă duc în armată la el și a mers ea cu mine. Când s-a întors din armată, ne-am căsătorit și ne certăm întruna. Nu puteam să facem nimic că bunica era mereu acolo.

Înainte de nuntă, ne-am certat și i-am zis lui tata că nu mă mai mărit. Ne-am căsătorit certați, la vreo săptămâna, două ne-am vorbit. Trei ani a durat căsnicia. Am fost tineri, proști. Eu plecăm foarte mult în străinătate, omul singur, cu cea mai bună prietenă a mea. Vina a fost a mea, eu nu îi condamn. Am plecat mai devreme din sală de repetiții și l-am văzut pe dumnealui pupându-se cu…. Era prietenă bună, dansatoare. Am plecat în Olanda și am venit cu trei zile mai devreme și când deschid ușa, tot ea, într-un desuu de-al meu”, a mărturisit Nicoleta Voica, cea care a avut parte de un eveniment neplăcut în urmă cu câteva luni, când fiul său a fost operat chiar de ziua ei de naștere.

„Am plecat în America și mi-am încercat norocul, un domn foarte fain, dar nu iubea nimic ce era românesc. Am suferit foarte mult. În acea perioadă a murit un frate de-al meu. N-am mai ajuns cu proteza fratelui meu că a murit. Nu am mai ajuns din cauza soacrei care mi-a ascuns greencard-ul. Am plecat la New York și au durat ani buni până le-am demonstrat că nu m-am căsătorit pentru acte.

M-am gândit că a treia oară o să fie cu noroc. S-a căsătorit fata mea, am venit să-i fac nuntă. Am cunoscut un bărbat frumos, toată viața lui a fost colecționar de… iubiri. Îmi făcea o curte… Ne-am căsătorit și a fost foarte sincer la început: „Scumpo, niciodată nu am fost cu o singură femeie, am fost cu două, trei. Cu tine vreau să fiu altfel”. Pe oriunde mergeam erau situații penibile. Am suportat una, două, trei, patru, cinci. Am sunat-o pe una, o studentă. L-am sunat și pe el, i-am chemat la restaurant pe amândoi. Papucii ei erau tociți, îmi venea să plâng. Ne-am împăcat iar, am iertat ce n-a iertat nimeni în lumea asta… Arătăm foarte bine împreună, era un bărbat bine. L-am învățat multe și aplică cu următoarea. Probabil că cu asta nu mai calc strâmb.

În viața vieților mele, nu am să-mi pun sufletul pe tavă. Nu pot să-mi dau un sfert de inimă. Vreau să mă iubească cineva din tot sufletul. Cred că Dumnezeu a creat suflete pereche. Nu vreau să închid ochii până nu îl găsesc. Asta le zic și fețelor că nu trebuie să-și piardă speranța. Eu nu am fost tocmai bună, dacă nu taxez, nu sunt eu. Încerc să fiu mai bună și să las sufletul să primească ce trimite divinitatea spre mine”, a încheiat Nicoleta Voica.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments