Nicoleta Guță s-a reprofilat

by Cristian Dobre

Nicoleta Guță a devenit patroană de magazin alimentar, aceasta fiind cea mai recentă afacere a manelistei. Magazinul se numește Bio Green și comercializează produse bio. Nicoleta l-a delegat pe fiu ei, Gabriel, să angajeze vânzători.

„Angajam personal magazin alimentar. Salariu atractiv, carte de munca, program flexibil”, este anunțul postat de băiatul cel mare al Nicoletei Guță. În acest an, manelista s-a ocupat de afaceri mai mult decât de muzică, mai ales că nu a mai avut nunți și botezuri, din cauza pandemiei.

La începutul lunii martie, cântăreaţa a inaugurat un magazin numit „Queen boutique”, ea fiind supranumită „Regina manelelor”. Magazinul comercializează haine de firmă, poşete de fiţe, ochelari de soare, sandale, pantofi cu toc, produse cosmetice pentru îngrijirea părului şi a tenului, dar şi bijuterii ca broşe, cercei şi medalioane.

La începutul anului, Nicoleta Guţă şi-a deschis şi un magazin de dulciuri. Locaţia este în Petroşani, iar bomboanele şi ciocolatele sunt ambalate în aranjamente originale, în formă de torturi şi inimioare.

Anii trecuţi, Nicoleta a mai avut un magazin de haine în Petroşani, dar afacerea nu a mers, astfel că acesta a fost închis. Manelista mai deţinea şi un salon de înfrumuseţare, pe care i l-a oferit unei cumnate care avea timp să se ocupe de el.

WOWbiz.ro a dezvăluit recent că Nicoleta Guță și-a cumpărat un BMW de culoare neagră, nou, un model X3 al cărui preț pornește de la 50.000 de euro. Foarte încântată de achiziție, Nicoleta s-a pozat cu mașina pe strada din Petroșani unde locuiesc fratele și mama sa, apoi și-a invitat rudele la o plimbare prin oraș.

Sursa: wowbiz.ro

Facebook Comments