Nicole Scherzinger, ipostaze provocatoare alături de noul iubit

by Florian Popa
A împlinit recent 42 de ani, dar nu-i arată. Nicole Scherzinger rămâne una dintre artistele cu mare priză la public de ani buni. Spune că și-a menținut frumusețea datorită stilului de viață, al exercițiilor și a somnului de calitate. Ar fi trecut însă și pe lângă bisturiu, după cum a precizat în anumite momente presa mondenă.
Nicole (cunoscută inițial din colaborarea cu The Pussycat Dolls) îi încânta pe fani în ultima perioadă cu postări alături de ultimul iubit, Thom Evans. Acesta este un fost rugbist și actual fotomodel.
De-a lungul timpului, ambii au avut relații mediatizate de către presa tabloidă. În vârstă de 35 de ani, Tom a avut partenere precum Caggie Dunlop, Jessica Lowndes, actrița Kelly Brook și Iveta Lukosiute.
De cealaltă parte, la Nicole putem scoate în evidență din listă nume precum Lewis Hamilton, Grigor Dimitrov, Dane Cook, Will.I.Am, Ed Sheeran sau DJ Calvin Harris.
Nicole a apelat și la ajutorul operațiilor în menținerea frumuseței, tenul lipsit de riduri și buzele pline putând fi o dovadă în acest sens. De asemenea, și bustul vedetei a suferit modificări vizibile de-a lungul anilor. Cântăreața a negat mereu că și-ar fi făcut unele corecții estetice.

View this post on Instagram

Selfie game 💪🏽💥☺️🌴💦

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) on

Facebook Comments