Nicolae Robu, fostul primar al Timișoarei, audiat la DNA în calitate de suspect

by Andreea Radu

Fostul primar al Timișoarei, Nicolae Robu, se află chiar în aceste momente la DNA. Fostul edil are calitatea de suspect într-un dosar cu imobiliare. Încă de la primele orele de ale dimineții, Nicolae Robu, fostul primar al Timișoarei, s-a prezentat în fața procurorilor DIICOT. Acesta a primit calitatea de suspect în urma unei autorizații de construcție emisă ilegal, scrie antena3.ro.
Alături de Nicolae Robu, alți patru subordonați ai săi, dar și un arhitect, au calitatea de suspecți. Potrivit anchetatorilor, totul a început în 2018, atunci când un timișorean a semnalat că, lângă casa lui, se construiește o clădire de tip duplex. Între timp însă, aceasta a ajuns să fie una cu opt apartamente mari. Timișoreanul a semnalat în zadar municipalității neregula. Între timp, clădirea a fost finalizată.
În cele din urmă, bărbatul s-a adresat instanței, proces care a fost câștigat de către reclamant dar și de către o vecină a acestuia. Acela a fost și momentul în care procurorii Direcției Naționale Anticorupție Timișoara au intrat pe fir. Astfel, Nicolae Robu dar și cei cinci subalterni ai săi, printre care și fostul arhitect al orașului, au primit calitatea de suspecți.

Facebook Comments