NICOLAE GUTA, TATA A ZECEA OARA! BEYONCE DE ROMANIA E GRAVIDA IN TREI LUNI

by Sida Voicu

Cântăreţul urmează să devină tătic pentru a 10-oară, iubita lui, Mădălina, supranumită Beyonce de România, fiind însărcinată în trei luni.

Nicolae Guţă şi iubita sa, Mădălina, cunoscută publicului larg drept Beyonce de România, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Actuala iubită a artistului este însărcinată în trei luni şi urmează să-l facă tătic pe Guţă pentru a zecea oară.

Blonda a fost invitată la emisiunea „La Măruţă”, de la Pro TV, unde a vorbit despre relaţia ei cu Nicolae Guţă şi despre sarcina ei.

Mădălina are 21 de ani şi este cu 24 de ani mai tânără decât Nicolae Guţă.

„Suntem împreună de şase luni. Ne-am întâlnit la un restaurant şi apoi ne-am conversat pe Facebook. Eram fana lui. Nu contează diferenţa de vârstă dintre noi. A fost dragoste la prima vedere. Dacă nu-l iubeam, nu-i făceam un copil. Îi cunosc toţi copiii. Relaţia dintre mine şi el merge foarte bine”, i-a povestit Beyonce de România lui Cătălin Măruţă.

Nicolae Guţă are 9 copii cu patru partenere diferite.

Întrebată ce anume a cucerit-o la Nicolae Guţă, blonda a spus: „E un om simplu, modest – cu asta m-a cucerit. Nu se dă mare”.

„Pe noi nu ne ţin nişte acte. Poate pe viitor se va pune şi problema căsătoriei. Poate mai fac un copil, doi, trei. Stăm împreună, iar de când sunt însărcinată mai mult găteşte el”, a mai declarat Beyonce de România.

„El s-a bucurat când a aflat că va deveni iar tată… M-am schimbat mult de când sunt însărcinată. Parcă am pentru ce să lupt”, a afirmat blonda.

Ea a dezvăluit cum îl alintă pe Nicolae Guţă, dar şi ce nume îi va pune viitorului bebeluş, al cărui sex deocamdată nu-l cunoaşte.

„Pe Guţă îl alint iubi sau puiu, iar îmi spune mie puică… Pe viitorul bebeluş o să-l cheme fie Ayan, fie Anais”.

„Mă văd alături de Guţă toată viaţa, dar nu se ştie niciodată. Depinde şi de mine şi de el”, a încheiat iubita lui Nicolae Guţă.

.

Facebook Comments