Nick Rădoi se însoară cu Mădălina Apostol

by Andreea Radu

Nick Rădoi (58 de ani) renunță la burlăcie! Milionarul român, stabilit de ani de zile în America, a făcut marele anunț: se căsătorește cu iubita lui, cu care are o relație de opt ani, Mădălina Apostol (35 de ani), scrie click.ro.

Aceasta s-a mutat cu tot cu fetița ei (în vârstă de 4 ani și jumătate) în Mexic, la una dintre reședințele milonarului. Aceștia au început deja pregătirile pentru nunta care va avea loc în curând în America. Deși va fi nevastă de milionar, Mădălina nu își dorește o nuntă pompoasă. Tânăra l-a trimis deja pe Nick Rădoi în America, după rochia de mireasă. “Eu mă bucur de decizia ei de a se muta la mine. Nu am apucat să ne vedem decât o zi, pentru că mi-a zis: du-te în America și adu-mi o rochie de mireasă! Pentru mine e frumos când îmi zice soțul meu. Eu trebuie să rezolv niște lucruri acum, în America, sunt taxele anuale pe care trebuie sa le plătesc, iar în 10 zile ajung în Mexic. Dacă ea vrea nunta în Mexic, nu prea avem pe cine invita. Eu vreau să fac nuntă în America”, a spus Nick Rădoi, în direct la Antena Stars.

Mădălina Apostol: „M-a cerut de soție din primul an în care ne-am cunoscut”

Mădălina și Nick Rădoi vor locui în Mexic, acolo unde restricțiile privitoare la pandemie sunt mai relaxate decât în America. “Nu mă mai așteptam să se așeze lucrurile ca să pot să-l urmez pe Nick. Femeia își urmează bărbatul. M-am mutat la Nick, în Mexic. 8 ani am stat la distanță din cauza copiilor. Acum am venit și cu fetița aici. Nick m-a cerut de soție din primul an în care ne-am cunoscut. A fost o logodnă foarte frumoasă. Nunta se va întâmpla în curând. Nu o să umplem un avion cu invitați, nu vreau aroganțe de-astea. Vreau ceva simplu. Rochița, nunta și relația vor fi normale, simple”, a spus viitoarea mireasă. Milionarul Nick Rădoi a mai fost căsătorit timp de 29 de an cu Cami. Aceștia au divorţat în urma unui proces lung, la sfârşitul anului 2010.

 

Facebook Comments