Niciun weekend fără alcoolemii record, pe șoselele din județul Arad

by Florian Popa
Please follow and like us:

Polițiștii rutieri au constatat, la sfârșitul săptămânii trecute, mai multe persoane care ai încălcat legislația rutieră.

Polițiștii orașului Sebiș au depistat, în seara zilei de 29 septembrie a.c., un bărbat de 44 de ani, din Buteni, în timp ce conducea un moped pe D.J. 708, pe raza localității Berindia, fără a deține permis de conducere și sub influența alcoolului. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o alcoomie de 1,36 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Un bărbat de 29 de ani, din Ineu, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism pe raza localității, având o alcoolmie de 1,13 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Pe raza municipiului, un arădean de 47 de ani a condus un autoturism pe strada Stânjenel, fiind depistat de polițiști cu o alcoolemie de 1,11 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii din Secusugiu au depistat un bărbat de 41 de ani, din Sânpetru German, în timp ce conducea un autoturism pe raza aceleiași localități, având o alcoolemie de 1,00 mg./l. alcool pur în aerul expirat. De asemenea, s-a constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Cu o alcoolemie de 0,74 mg./l. alcool pur în aerul expirat a fost depistat de polițiștii Secției 1 Poliție Rurală un arădean de 41 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 791, pe raza localității Zimandu Nou.

Un arădean de 30 de ani a fost depistat de polițiștii Biroului Rutier în timp ce conducea un autoturism pe strada Preparandiei, având o alcoolemie de 0,66 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Pe raza localității Caporal Alexa a fost depistat un bărbat din Sântana, de 37 de ani, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,42 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Facebook Comments