Netta Barzilai a spart trofeul, imediat după ce l-a primit

by Dana B.

Israelul a câșțigat ediția din 2018 a Eurovision Song Contest, după ce Netta Barzilai a obținut un scor impresionant, de 529 puncte, cu melodia „Toy”.

O apariție nonconformistă, cu o piesă controversată, inspirată de mișcarea #MeToo, Netta Barzilai nu s-a lăsat descurajată de critici, nici de reacția lui Salvador Sobral, câștigătorul Portugaliei de anul trecut, care a catalogat piesa „Toy” drept „oribilă”, într-un interviu acordat miercuri revistei Publico.

„Sunt foarte fericită. Vă mulțumesc mult. Vă mulțumesc pentru că susțineți diversitatea. Oamenii au ales diferit, au ales într-un mod reconfortant”, a declarat Netta, după ce a fost declarată câștigătoare.

Trofeul i-a fost înmânat chiar de Salvador Sobral. Întrebată la conferința de presă cum a fost să primească trofeul de la un artist care îi consideră melodia „oribilă”, Netta Barzilai a avut numai cuvinte de laudă: „Am simțit că mă respectă și îi transmit toată dragostea mea”, a spus ea.

La scurt timp după ce a ridicat trofeul din sticlă, Netta Barzilai l-a spart din greșeală, însă organizatorii i-au oferit altul de schimb, la conferința de presă.

 

Sursa: digi24.ro

Facebook Comments