Neti Sandu, agasată de şarlatani: „Se folosesc de imaginea mea”

by Andreea Radu

Chiar dacă e „cea mai bună prietenă” a astrelor și știe să descifreze tainele destinului, viața nu e mereu roz pentru Neti Sandu, prezentatoarea horoscopului de la PRO TV, scrie click.ro. Faima este cea care îi pune, câteodată, bețe-n roate. De ceva vreme, numeroși șarlatani se folosesc de numele ei pentru a vinde diverse produse și a posta articole pe site-uri false.

Cât de neplăcut este să-ți vezi poza sau numele pe tot felul de pagini de internet, în dreptul unor horoscoape pe care nu le-ai făcut sau „promovând” produse de care nu ai auzit niciodată! Neti Sandu se confruntă tot mai des cu astfel de situații neplăcute.

Neti Sandu: „Nu vând nimic. Mi-au furat imaginea”

„Sunt foarte multe bloguri, site-uri și pagini pe social media care pun horoscopul sau chiar vând diferite lucruri sub numele meu. Țin să precizez că am un singur profil de Facebook și unul de Instagram! N-am Site, n-am Blog! Nu vând nimic! Singurele detalii despre zodii, care sunt scrise de mine, sunt cele de la știrile matinale, iar, apoi, preluate pe site-ul știrile PRO TV. De asemenea, mai fac diferite prognoze în interviurile pe care le dau, dar atât. E important ca oamenii să înțeleagă asta. Pentru că primesc tot felul de mesaje legate de diferite lucruri care sunt spuse pe aceste conturi false și despre nu știu ce obiecte pe care eu le-aș vinde. Ei bine, nu, nu este adevărat!”, a declarat Neti Sandu pentru Click!.

Facebook Comments