Nemulțumirile din adolescență ale Oanei Cârmaciu

by Cristian Dobre

Protagonista serialului „Sacrificiul” s-a confruntat cu multe nemulțumiri în adolescență, contrar atuurilor fizice cu care a fost înzestrată și de care a devenit conștientă ceva mai târziu.

În prezent, Oana Cârmaciu primește multe complimente legate de fizicul ei, același pentru care a suferit în adolescență. Tânăra actriță nu a recurs la bisturiu pentru retușuri, ci și-a schimbat atitudinea față de sine.

„Am avut multe! Eram prea slabă, purtam ochelari, nu-mi plăceau genunchii mei, urechile mi se păreau prea depărtate şi într-un final apoteotic mi-am dat seama că toate fetele aveau sâni, mai puţin eu. Cu timpul m-am obişnuit şi am învăţat să mă plac aşa cum sunt.         Sigur că m-am gândit la tot felul de variante pentru „îmbunătăţirea” fizicului, dar din fericire am realizat că e mai important cum îţi porţi fizicul decât cum arată el. Aceeaşi poveste ca și cea cu outfit-ul”, a declarat, pentru Libertatea, Oana Cârmaciu.

Face sport de la 3 ani

Tânăra actriță are o siluetă de invidiat și susține că nu face eforturi pentru a se menține. „Părinţii mei m-au dat la sport de la trei ani, aşa că sportul face mereu parte din program. Dar, de ceva timp nu mai fac nimic organizat. Îmi construiesc singură acasă programe, în funcţie de cum mă simt şi ce dispoziţie am atunci să fac.

Iar mâncarea e una dintre plăcerile vieţii. Nu aş renunţa la nimic!”, ne-a mărturisit Oana Cârmaciu. Ea nu a ținut niciodată vreo cură, ci a preferat să își asculte orgamisnul. „Pentru mine asta funcționează cel mai bine”, a adăugat ea.

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments