Neagu, despre meciul UTA-ei: ”Mergem după victorie”

by Sorin Haut

UTA a intrat pe ultima sută de metri pentru meciul cu CS Balotești, trupă ce-l are pe bancă pe Gică Mihali, fost antrenor secund la Arad la începutul campionatului trecut. Deși are zece locuri avans în clasamentul ligii secunde, roş-albii transmit că tratează jocul la modul cel mai serios.

”Ne așteaptă un meci dificil. Adversarii noștri nu mai au nimic de pierdut, așa că ne așteptăm să joace dezinvolt. Din ce am înțeles, terenul va fi foarte rău, dar va trebui să ne mobilizăm și să ne adaptăm mai bine și mai repede, pentru că o asemenea suprafață de joc nivelează puțin valorile. Mergem pentru cele trei puncte, pentru asta mergem acolo. Dorim să legăm victoria cu Snagov de un nou rezultat bun, asta ne dă încredere pe viitor”, a punctat mijlocașul Ionuț Neagu.

Fotbalistul sosit în această iarnă la Arad e încrezător în potențialul trupei arădene, odată cu victoria de săptămâna trecută. ”Spre finalul campionatului, sper să fim cu toții cât mai pregătiți pentru ce va urma sezonul viitor. În ceea ce privește randamentul meu, am venit după o perioadă grea, dar cât mai curând sper să ajung și eu unde îmi doresc, odată cu jocul echipei”, a adăugat Neagu.

Facebook Comments