Naya Rivera, arestată pentru că și-a bătut soțul

by Dana B.

Fosta vedetă din serialul „Glee”, Naya Rivera a fost arestată pentru că și-a bătut soțul și a fost acuzată de violență domestică. Ea a petrecut mai multe ore în secția de poliție din orașul natal al soțului ei în Virginia, scrie CNN.

Rivera, în vârstă de 30 de ani, a fost acuzată de violență domestică după ce soțul ei, Ryan Dorsey a povestit că l-a lovit în cap și i-a spart buza când a vrut să-și scoată copilul la plimbare. De altfel soțul vedetei a și prezentat o înregistrare video din care reiese că soția sa l-a bătut.

Incidentul s-a petrecut duminică în orașul natal al lui Dorsey, Chesapeake din Virginia.

După o oră petrecută în arest, actrița a fost prezentată în fața unui judecător care a decis să o elibereze. Filmări cu Naya în sediul Judecătoriei din Kanawha au apărut pe rețelele de socializare. Ea este încătușată și poartă un hanorac cu glugă, fiind nemachiată.Incidentul a început atunci când poliția a fost chemată într-o locuință din Chesapeake pentru un caz de violență domestică, potrivit unei plângeri penale. Când ofițerii au ajuns acolo, soțul lui Rivera, Ryan Dorsey, a spus că a fost lovit în cap și i-a fost spartă buza inferioară în timp ce își lua copilul pentru o plimbare prin parc. Dorsey a dat politiei un video realizat cu un telefon mobil în care este surprins momentul asaltului.

În timpul audierii, Rivera a spus că intenționează să angajeze un avocat. Actrița a fost eliberată după ce a plătit o cauțiune de 1000 de dolari. După ce a semnat actele eliberării, Naya a plecat însoțită de socrul său.

Rivera și Dorsey s-au căsătorit în 2014 în Mexic. Anul trecut cei doi au depus actele de divorț, dar apoi s-au răzgândit și au decis să rămână împreună. Ryan Dorsey  este și el actor, apărând în seriale Southland  și You’re the Worst.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments