NAOMI SE PREGATESTE PENTRU FINALA DIN DANEMARCA: „NU SUNT NEBUNA SA PORT MUSTATA LA EUROVISION“

by Cosmin Mihuta

Naomi mai are de trecut două hopuri până la marele concurs Eurovision, programat pe data de 10 mai, la Copenhaga (Danemarca): semifinala şi finala naţională. Dar nu se teme de nimic, nici chiar de nemilosul juriu, ba, surpriză, chiar se bucură de susţinerea mai multor solişti de calibru, care-i apreciază timbrul vocal. S-a săturat ca lumea s-o privească doar ca pe o ciudăţenie a naturii, aşa că nu mai vrea circ. Iar zvonul că va purta mustaţă la importanta competiţie este catalogat de transsexual drept o glumă proastă.

Transsexualul Naomi s-a ţinut departe de ţară vreme de trei ani. Şi-a dat seama că nu este luat în serios pe plan muzical, după cele trei încercări eşuate la Festivalul Mamaia, aşa că s-a mutat, cu inima îndoită de tristeţe, în Germania, unde s-a înscris în câteva competiţii de profil.

A câştigat mai multe premii, nu foarte importante, dar care i-au gâdilat orgoliul şi l-au încurajat să nu renunţe la marele vis. Apoi, s-a mutat în Elveţia, unde susţine că îi merge bine pe plan financiar.

«Sunt încurajată de mari artişti»

În urmă cu o lună şi jumătate, când a aflat că s-a dat startul înscrierilor pentru Eurovision, faza naţională, Naomi a lăsat totul baltă şi a revenit în România, mai decisă ca niciodată: “M-am întors aici plină de optimism şi cu gândul la marele trofeu. Am cheltuit în jur de 4.000 de euro până acum, pe cele cinci piese înscrise, deşi a fost acceptată doar una, dar şi pe cazarea la hotel, plus mâncarea. Însă nu-mi pare rău, văd că de data aceasta sunt încurajată şi de solişti importanţi. Nu sunt vreo nebună să vreau să-mi reprezint ţara cu circ. Nu voi purta mustaţă, aşa cum s-a zvonit. Ce glumă! Am voce şi o voi demonstra”, ne-a spus, cu toată seriozitatea, Naomi.

Transsexualul continuă tratamentele hormonale, începute cu aproape 10 ani în urmă, dar face totul sub o strictă supraveghere medicală: “Iau câteva pastile zilnic şi, săptămânal, trebuie să fac o injecţie. Nu-mi fac singură, merg la doctor, pentru că mi-e frică. Dar, vreau să fiu cât mai feminină la Eurovision, aşa că nu am renunţat la ele”, ne-a mai dezvăluit Naomi.

Facebook Comments